top of page

Ondernemersverkiezing

De Kracht van Delft Verbindt

Maandag 7 oktober 2019

De Kracht van Delft Verbindt

De Kracht van Delft Verbindt is al jaren een drukbezochte bijeenkomst door (ruim 300) Delftse ondernemers. Tijdens deze avond werd traditiegetrouw de Delftse ondernemer van het jaar gekozen. Dit jaar is het evenement in een nieuw jasje gestoken en de ondernemersverkiezing is verder uitgebreid. In drie categorieën zijn ondernemingen genomineerd. Ze zijn gekozen door de betreffende ondernemerspartijen/brancheverenigingen van die categorie. Zij beslissen ook wie de winnaar in hun categorie wordt.

Koninklijke Horeca Nederland – afdeling Delft: Delftse horecaondernemingen

MKB Delft: Delftse MKB-ondernemingen

VNO-NCW Delft: Delftse grote ondernemingen 

 

U kunt zoals ieder jaar uw stem uitbrengen voor de publieksprijs. Scroll naar beneden om de genomineerden te bekijken en uw stem uit te brengen.

Let op: na het uitbrengen van uw stem ontvangt u nog een e-mail om uw stem te bevestigen.

De genomineerden

stoffer.png

BANKETBAKKERIJ STOFFER

Een vernieuwende banketbakkerij die werkt met heerlijke verse producten, altijd bezig is met smaaksensatie en de producten ook verkoopt via een smaakvolle website. Wie kent de rondrijdende moorkop niet? Stoffer is actief voor allerlei doelgroepen. Zo zetten ze zich in voor de Delftse VMBO-jongeren via ‘Delft on Stage’ en voor verenigingen, stichtingen en het bedrijfsleven via ‘De Beursvloer’.

Ichange.png

I CHANGE

Een innovatieve en verbindende onderneming die alle schakels in de voedselketen actief met elkaar in contact brengt. Vernieuwend in het werven van de middelen om te ondernemen met een inspirerende leider. 

Naamloos-11.png

HET KONINGS HUYS

Dirk Wijtman heeft met Het Koningshuys een toonaangevend en kenmerkend bedrijf binnen de Delftse horeca. Daarnaast is hij altijd actief geweest voor het BOB, KHN, de markt en vele evenementen, dus een verbindende factor binnen Delft.

facebook-default.jpg

DE SCHAAPSKOOI

De Schaapskooi is een bedrijf dat constant in ontwikkeling is en een voorbeeld voor velen. Wie is er niet eens geweest voor een feest? Inmiddels al bijna 25 jaar, en ook weer aan het verbouwen en vernieuwen. Andy van Leeuwen is een actieve en kritische ondernemer en is met zijn bedrijf een verbindende factor binnen Delft.

DAB logo.png

DAB

Producten die nu via de klassieke petrochemie worden gemaakt, worden straks via biotechnologie gemaakt. Sterker nog, met biotechnologie kunnen in 1 stap moleculen gemaakt worden, die op de klassieke manier niet gemaakt kunnen worden. En dat ook nog eens uit ‘renewables’. Om dit op voldoende schaal te kunnen, is het nodig dat de fermentatieprocessen die hiermee gemoeid gaan versneld worden. DAB is een baanbrekende pionier op dit gebied en Kirsten Steinbusch is het ondernemende gezicht van dit echt Delftse tech-bedrijf.

jumbo.png

JUMBO BUITENHOF

Een supermarkt die zich blijft vernieuwen, met een ondernemer die actief is voor én in het hele winkelcentrum. Daarnaast worden anderen geholpen bij het opzetten van een zaak. Zeer verbindend!

L&C.png

LIJM & CULTUUR

Vormt inmiddels een niet meer weg te denken plek in Delft met zowel baanbrekende als klassieke concepten met bezoekers uit binnen- en buitenland. Door de mix tussen creativiteit en het industriële karakter van het terrein is een ware publiekstrekker ontstaan die tevens een waardevolle aanwinst vormt voor het Schieoevers Terrein. Het is Antoinette Wijffels en haar team in de afgelopen jaren met een ware pioniersgeest gelukt om deze droom werkelijkheid te krijgen.

ZON.png

ZON! KINDEROPVANG

Heeft een heel duidelijk en vernieuwend concept neergezet in een traditionele branche. Natuur, buiten spelen, gezonde voeding en ook mannen in de opvang. Het concept slaat aan en ZON! kent inmiddels meerdere vestigingen. Het is Janneke met een mooie no-nonsense mentaliteit gelukt haar visie te verwezenlijken.

Breng uw stem uit

Stem!

Contact ons

Heeft u vragen over De Kracht van Delft Verbindt? Neem dan gerust contact met ons op. 

Delft Verbindt

info@delftverbindt.nl

Bericht ontvangen!

bottom of page