top of page
Delft Verbindt_150523_Alyssa van Heyst Fotografie_104.JPG

Delft Verbindt
Barbecue

15-05-2023

Inloop

17:00

Start programma

18:00

Netwerken met een hapje

19:00

Delft Verbindt Barbecue

15 mei - Mondriaan Delft

Delft  Verbindt Barbecue

Onderwijs meets bedrijfsleven

Zoals u van ons gewend bent, zoeken we iedere keer weer een actueel thema en een verrassende omgeving voor onze Delft Verbindt Barbecue. De locatie van deze editie op 15 mei is in samenwerking met ROC Mondriaan. Deze locatie een fantastische groene tuin, die we zullen omtoveren tot dé plek voor een informele netwerkbijeenkomst. Bij het kiezen van het thema hebben we ons laten inspireren door de locatie: Onderwijs meets bedrijfsleven.

 

Ook deze editie past hier een uitdagende ondernemer met pit bij. Iemand die een duidelijke mening heeft en rake vragen aan ons stelt. Met haar boeken, columns voor De Telegraaf, podcasts voor NPO Radio 2 en mediaoptredens raakt Marianne Zwagerman vaak een gevoelig snaar bij beleidsmakers in Nederland. Als oud-topvrouw van De Telegraaf Mediagroep weet ze hoe je moet innoveren in een snel veranderende wereld. Met haar inspirerende, humorvolle, soms confronterende lezingen en workshops over verandering, ambitie en ondernemen inspireert zij mensen om schaamteloos en onverschrokken te leven en daagt ze ondernemers uit om verantwoordelijkheid te nemen voor hun omgeving. Want die is te belangrijk om aan politici over te laten.

 

Ontmoet Marianne Zwagerman op 15 mei bij ROC Mondriaan en ga met haar in gesprek over onderwijs en investeringen en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Meld u direct aan en weet uzelf verzekerd van een plek.

Marianne Zwagerman

Aanmelding is gesloten

Aanmelden

Foto's

Aamelden
bottom of page