top of page
Delft Verbindt_150523_Alyssa van Heyst Fotografie_104.JPG

Delft Verbindt
Barbecue

Maandag 27 mei 2024

Delft  Verbindt Barbecue

Datum

Maandag 27 mei 2024

Thema

Werken met AI

Keynote spreker

Prof. Bob de Wit

Hoogleraar Strategisch Leiderschap aan Nyenrode Business Universiteit en Founding Director van strategy consulting boutique Strategy Works

Tijden

17.00-18.00 inloop

18.00-19.00 programma

19.00-21.00 zeer aangeklede borrel

Tekst

Artificial Intelligence klinkt voor veel ondernemers nog als een ver van hun bed show. Maar AI ontwikkelt zich razendsnel en het veranderd de manier waarop we werken. Wat is de impact op dit moment van AI op onze dagelijkse werkzaamheden? Of beter gezegd, wat kán de impact zijn op je dagelijkse werkzaamheden? Welke zaken kunnen efficiënter en sneller en welke zaken kan je beter zelf blijven doen? Allemaal interessante vragen waarop we deze editie willen inzoomen. Met zowel lokale voorbeelden van ondernemers die het gebruik van AI al tot zich hebben genomen, als een bekende spreker op dit gebied.

 

Bekende spreker als het gaat om toekomstbestendig werken is Prof. Bob de Wit. Bob is Hoogleraar Strategisch Leiderschap aan Nyenrode Business Universiteit en Founding Director van strategy consulting boutique Strategy Works te Rotterdam. Zijn research richt zich op de transformatie van bedrijven, sectoren en samenlevingen als gevolg digitale technologieën, biotechnologie en duurzame energieoplossingen.

 

Bob is auteur van vele boeken en artikelen, waaronder 'Strategy: An International Perspective' (7th edition, 2020) dat wordt gebruikt op universiteiten en business schools in meer dan 70 landen. Zijn meest recente boek is 'Society 4.0: Resolving eight key issues to develop a citizens society' (VMN, 2021).

 

Hij is een internationaal veel gevraagde inspirerende spreker en docent. Bob heeft gedoceerd in meer dan 50 landen over de hele wereld.

 

Wil jij hier ook bij zijn? Schrijf je dan snel in om zeker te zijn van je plekje tijdens hét netwerkevent voor Delftse ondernemers.

Inschrijven

Schrijf je nu in voor de
Delft Verbindt Zomerbarbecue

Met hoeveel personen kom je

Bedankt voor het inschrijven. Je ontvangt een bevestigingsmail

Bekijk de aftermovie

van vorig jaar!

Inschrijven

Contact ons

Heeft u vragen over De Kracht van Delft Verbindt? Neem dan gerust contact met ons op. 

Delft Verbindt

info@delftverbindt.nl

Bericht ontvangen!

bottom of page