top of page

9 oktober 2023

De kracht van Delft Verbindt

met gastspreker Dai Carter

De Kracht van
Delft Verbindt

Datum

09/10

Inloop

17.00 uur

De Kracht van Jezelf!

9 oktober 2023

Programma

18.00 uur

Netwerken

19.00 uur

Kijk hierboven De Kracht van Delft Verbindt 2022 terug
Livestream
Informatie

Hoe blijf je mentaal krachtig in deze wisselende tijden? Hoe vind je keer op keer de kracht in jezelf? Als ondernemer sta je regelmatig voor kleine en grote uitdagingen. Hoe relaxt is het als je een goed netwerk van ondernemers om je heen hebt, waar je af en toe mee kunt sparren en vooral een goede tijd mee hebt.

Delft Verbindt zorgt in ieder geval twee keer per jaar voor een evenement waar je kunt genieten van een inspirerende spreker en een netwerk van lokale ondernemers.

Voor De Kracht van Delft Verbindt 2023 hebben we een spreker met Power! Een specialist op het gebied van Mentale Kracht. Wie het succesvolle tv-programma Kamp van Koningsbrugge volgt, kent hem als een van de hoofdinstructeurs: Dai Carter! Toeval of niet, deze editie zal plaatsvinden in het oude legermuseum: Expo Arsenaal.

Dai haalde als twintigjarige de loodzware commando opleiding en ging acht keer op missie naar verschillende conflictgebieden o.a. naar Afghanistan. Bij de Nederlandse Special Force heeft hij altijd al veel interesse gehad in de fysiologie, psychologie, biologie en neurologie. Door de jaren heen heeft hij door alles wat hij heeft meegemaakt veel kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van Mentale Kracht. 

Dai ontwikkelde een model om inzicht te geven in hoe mentale kracht kan werken voor individuen en organisaties. Het model is gebaseerd op zijn definitie van mentale kracht: mentale kracht bestaat uit alle fysieke, cognitieve, emotionele, spirituele vaardigheden en processen die het bewustzijn positief beïnvloeden. Zijn definitie komt voort uit grondig literatuuronderzoek en zijn jarenlange ervaring bij de Special Forces. Dai zet zich op verschillende manieren in om mensen mentaal krachtiger te maken en daarmee hun weerbaarheid en veerkracht te versterken. Hij schreef inmiddels twee boeken: ' Nu of Nooit' en 'Mentale Kracht, de wereld van nu vraagt erom'

En nu live in Delft krijg je de kans om meer van zijn levenslessen te horen, waardoor je jouw mentale kracht kunt vergroten. De Kracht in Jezelf waar je als ondernemer zeker over moet beschikken! 

Dus schakel nu over van denken naar doen en meld je direct aan voor de Kracht van Delft op 9 oktober 2023. 

Let op: op deze locatie zijn er maar 400 plekken beschikbaar dus vol is vol.

Aanmelden

Meld je aan voor 
De Kracht van Delft Verbindt

arrow&v

Bedankt voor je aanmelding voor De Kracht van Delft Verbindt

Aamelden
Verkiezing

Contact ons

Heeft u vragen over De Kracht van Delft Verbindt? Neem dan gerust contact met ons op. 

Delft Verbindt

info@delftverbindt.nl

Bericht ontvangen!

bottom of page