top of page

Afgelopen
bijeenkomst

Next Meetup

Wat is Delft Verbindt

Ons doel is verbindingen te leggen tussen alle Delftse ondernemers. Want als mensen elkaar kennen, komen we samen verder. Dit geldt zowel voor ondernemers en ondernemingen als voor de profilering en het ondernemersklimaat van de stad als geheel. Delft voert al jaren de internationale ranglijsten aan als het gaat om een goed ondernemersklimaat, en daar dragen wij graag ons bescheiden steentje aan bij.

 

Waarom Delft Verbindt?

Delft Verbindt is opgericht door een aantal initiatiefnemers in de stad die ieder al een jarenlange historie hadden met het organiseren van stadsbrede evenementen voor ondernemers. Zij concludeerden dat het zowel leuker als efficiënter was om dit samen te doen. Momenteel organiseren we twee informatieve en tegelijk aangename bijeenkomsten per jaar. De locatie rouleert door de stad en de catering wordt steeds door verschillende partijen gedaan. Deze bijeenkomsten creëren een platform om elkaar te ontmoeten en zo samenwerkingen te stimuleren. De toegang is gratis voor alle ondernemers in de stad. U kunt zich steeds aanmelden via de formulieren op deze website.

 

De Stichting

Delft Verbindt is een stichting. Alle initiatiefnemers zitten in een stuurgroep, die eens per kwartaal bij elkaar komt. Het dagelijks bestuur, dat is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, wordt gevormd door een afvaardiging hiervan. De evenementen worden georganiseerd door twee werkgroepen, ondersteund door een professioneel evenementenbureau.

 

Mocht u vragen hebben, neem gerust contact met ons op.

Over ons
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Ontvang onze uitnodigingen en 
nieuwtjes direct in uw inbox. 

Bedankt voor uw inschrijving!

Social Media

#DelftVerbindt

Gebruik op Twitter en Instagram de hashtag #DelftVerbindt en verschijn op onze tijdlijn.

Partners

Partners

Delft Verbindt wordt mede mogelijk gemaakt door:

Contact

Contact ons

Bericht ontvangen!

bottom of page